Henkilöstöpäällikkö, Kaupunkiympäristöpalvelut [Finland]


 

$ads={1}

Haemme nyt HENKILÖSTÖPÄÄLLIKKÖÄ Oulun kaupungin Kaupunkiympäristöpalveluihin.

Henkilöstöpäällikkönä vastaat Kaupunkiympäristöpalvelut -toimialan henkilöstöhallinnon palvelukokonaisuudesta sekä henkilöstöjohtamisen tukemisesta Oulun kaupungin toimintavan mukaisesti. Tehtävänäsi on tukea HR-asioissa toimialan johtoa ja esihenkilöitä strategisten ja operatiivisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Tarjoat käytäntöjä, työkaluja, tukea ja valmennusta henkilöstöjohtamisen ja osaamisen kehittymiseksi.

Keskeisimpiä tehtäviäsi ovat:
  • henkilöstöhallintoon liittyvien yhteisten käytäntöjen, työkalujen ja tuen tarjoaminen johdolle ja esihenkilöille
  • toimialan strateginen ja operatiivinen henkilöstösuunnittelu ja osaamisen kehittäminen sekä näistä raportointi
  • henkilöstön hyvinvoinnin kehittäminen ja työterveysyhteistyö
- työ- ja virkaehtosopimusten mukaisen toiminnan varmistaminen
- palkka- ja palvelussuhde asiat
  • yhteistyö henkilöstön edustajien/järjestöjen kanssa (yhteistoiminta)
  • toimia toimialan johtoryhmän jäsenenä
  • osallistuminen kaupunkitasoisiin henkilöstöhallinnon työryhmiin sekä toimia toimialan HR-tiimin esihenkilönä.

Lisäksi henkilöstöpäällikkö osallistuu kaupungin henkilöstöjohtamiseen ja sen kehittämiseen osana kaupungin henkilöstöryhmää.

Viran kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä kokemus henkilöstöhallinnon tehtävistä. Lisäksi edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja, kehittävää työotetta sekä kykyä toimia itsenäisesti ja verkostoissa. Tehtävässä vaaditaan esiintymisvalmiutta.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja haastavan tehtävän innostavassa ja kannustavassa työyhteisössä kattavilla henkilöstöeduilla ja työterveyspalveluilla.

Meillä olet arvostettu osaaja ja teet työtä, jolla on merkitystä. Meillä myös tutkitusti viihdytään työssä. Teemme yhdessä töitä, jotta Oulu on entistäkin parempi paikka elää, kasvaa, asua, toimia ja yrittää.

Tervetuloa joukkoomme!

Käytämme viroissa kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli sinun ei ole mahdollista jättää hakemusta sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/7903/2023 Toimita hakemuksesi 31.8.2023 klo 15.00 mennessä.

$ads={2}


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال