Al a Carte Kokki [Finland]


 

Etsimme asiakkaallemme Tampereen keskustan tuntumaan Ykköskokkia kesäkaudeksi tai pidempään työsuhteeseen!

Työ sisältää A la Carte ruokien valmistuksen, pääasiassa paistettavien annoksien tekoon. Työ on 2‑vuorotyötä ja työtä tehdään arkisin 11–21 välillä, lauantaisin 12–21 ja sunnuntaina 12–19. Työvuoron pituus on 6h ja joka toinen vuoro 10h. Tarjolla on täydet viikkotunnit ja työsuhde solmitaan henkilöstöliigan kanssa ja alustavasti töitä on kesäksi, mutta jos löydettävä henkilö suoriutuu tehtävästä hyvin ja haluaa jatkaa, niin on mahdollista jatkaa kesän jälkeen työskentelyä. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavasta työstä mm. Pihvien paistosta yms, sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja ennen kaikkea hyvää asennetta työntekoon, oleellista on, että sinulla on valmiudet maistuvan ruuan valmistamiseen ja et pelkää hektistä työtä. Työkielenä on suomi.

Tarjoamme kokoaikaisen työn joko kesän ajaksi tai pidempiaikaisesti. Lisäksi takaamme, että tässä työssä ei tarvitse peukaloita pyöritellä, vaan tekemistä riittää! Työsuhteen ehdot pohjautuvat MaRaVa:n työehtosopimukseen, mutta palkkaus sovitaan tapauskohtaisesti. Henkilöstöliigan työntekijänä saat henkilökohtaisen HR-henkilön tuen koko työsuhteesi ajalle.

Kiinnostuitko? Hienoa! Jätä yhteystietosi helposti parissa minuutissa, niin olemme sinuun yhteydessä kolmen arkipäivän sisällä.

Rekrytointia hoitaa Henkilöstöliiga. Aikataulusyistä pyydämme kaikki yhteydenotot Henkilöstöliigalle. Lisätietoja tehtävästä antaa Niilo Evikoski, 040 580 2868, niilo.evikoski@henkilostoliiga.fi

Henkilöstöliiga:

Henkilöstöliiga on luotettava henkilöstöpalvelualan asiantuntijayritys, jolla on toimintaa Pirkanmaalla, Uudellamaalla ja Varsinais-Suomessa. Satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden, rakentamisen ja logistiikan ammattilaisia sekä toimistotyön ja kaupan alan asiantuntijoita. Tavoitteenamme on saada työntekijämme, liigalaiset, viihtymään! Henkilöstöliiga on Henkilöstöpalveluyritysten liiton jäsen. Henkilöstömme on vakuutettu Pohjolassa tapaturmien varalta ja työterveyshuolto on järjestetty Mehiläisessä.



Yhteyshenkilö: Niilo Evikoski, 040 580 2868, niilo.evikoski@henkilostoliiga.fi
Työpaikan osoite: Tampere, Pirkanmaa
Työ alkaa: Heti sopivan tekijän löydyttyä
Työaika: Kokoaikainen / 2‑vuorotyö
Työn kesto: 3 — 6 kk
Palkkaus: Sopimuksen mukaan
Paikkojen lkm: 1
Haku päättyy: 26.5.2023
Ilmoitus jätetty: 17.5.2023
Ilmoitusnumero: 11893155


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال