Sähkömarkkinoiden asiantuntija [Finland]


 

TYÖPAIKAN ESITTELY
Energiavirasto on asiantuntijaorganisaatio, joka toimii lupa- ja valvontaviranomaisena. Tehtävänämme on toimeenpanna suomalaista ja eurooppalaista energia- ja ilmastopolitiikkaa. Tätä toteutamme valvomalla ja edistämällä energiamarkkinoita, päästöjen vähentämistä, energiatehokkuutta sekä uusiutuvan energian käyttöä.

Reilun 100 hengen asiantuntijaorganisaatiossa työtä tehdään yhdessä, yhteisen hyvän puolesta, vuorovaikutteisesti ja olennaiseen keskittyen. Tavoitteenamme on luotsata Suomea energiamurroksessa kohti hiilineutraalia yhteiskuntaa. Tähän pääsemme sitoutuneiden, osaavien ja rohkeiden asiantuntijoidemme yhteistyöllä.
Työpaikan tiedot: Energiavirasto Lintulahdenkuja 2 A 00530 Helsinki

TEHTÄVÄN KUVAUS
Tarjoamme sähkömarkkinoiden asiantuntijalle näköalapaikan edistämään sähköjärjestelmän joustavuutta ja valvomaan joustojen tarjoamista sähkömarkkinoille. Energiamurroksessa joustojen merkitys sähkömarkkinoilla ja sähköjärjestelmän hallinnassa on tulossa yhä merkityksellisemmäksi.

Työskentelet pienessä asiantuntijatiimissä, joka vastaa sähkön tukkumarkkinoiden kehittämisestä. Vastaat joustojen edistämisestä sähkömarkkinoilla sekä hoidat siihen liittyvän sääntelyn toimeenpanoa. Tehtäviisi kuuluu seurata ja edistää kulutusjousto- ja aggregointipalveluiden tarjoamista eri markkinapaikoille ja hyödyntämistä sähköjärjestelmässä. Tehtäviisi sisältyy tiivistä kotimaista ja kansainvälistä sidosryhmäyhteistyötä, selvitysten ja päätösten valmistelua sekä sidosryhmäneuvontaa.

Osallistut tarvittaessa myös muiden Energiavirastolle kuuluvien tehtävien hoitamiseen.

VAATIMUKSET
Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa. Lisäksi odotamme sinulta sähkön tukkumarkkinoiden toiminnan tuntemusta ja halua oppia lisää sähkömarkkinoiden toiminnasta. Luemme eduksesi aiemman käytännön työkokemuksen sähkön tukkumarkkinoihin liittyvistä tehtävistä sekä perehtyneisyyden kulutuksen joustojen mahdollisuuksiin osallistua sähkömarkkinoille. Arvostamme myös aiempaa kokemustasi sidosryhmäyhteistyöstä.

Tehtävässä tarvitset hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja. Tehtävässä tarvitaan myös kykyä ymmärtää kokonaisuuksia ja halua perehtyä asioihin oman välittömän osaamisalueen ulkopuolella.

Odotamme sinulta paineensietokykyä sekä tavoitteellista, oma-aloitteista ja aktiivista työskentelyotetta. Virkaa täytettäessä arvostamme neuvottelutaitojesi lisäksi hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa sekä kotimaisten kielten ja englannin kielen taitoa. Lisäksi arvostamme tiiviissä asiantuntijaorganisaatiossa tarvittavaa rohkeutta, olennaiseen keskittymistä ja yhteisen hyvän puolesta toimimista.

Palkkausmuoto: Kuukausipalkka.
Virka sijoittuu Energiaviraston palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle 7, jolloin peruspalkka on 3861,27 euroa kuukaudessa. Lisäksi maksetaan henkilökohtaista palkanosaa, joka on enintään 45 % tehtävän vaativuuden mukaisesta palkasta.
Joustavat työajan ja etätyön järjestelyt
ePassi (lounas-, työmatka-, liikunta-, kulttuuri- ja hierontaetu)
Työterveyshuolto

tai sopimuksen mukaan.
Vakinainen.
Virka on viraston yhteinen. Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014).
Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.
Valitun virkamiehen on tehtävässään oltava riippumaton sähkö- ja maakaasualan yrityksistä eikä hän saa kuulua sähkö- tai maakaasualan yrityksen hallintoneuvostoon, hallitukseen, edustajistoon tai tilintarkastajiin eikä olla sähkö- tai maakaasualan yrityksen palveluksessa (Laki Energiavirastosta 5 §).

Rekrytoinnissa voidaan käyttää ulkopuolista soveltuvuusarviointia. Virkaan valittavalle voidaan asettaa 6 kuukauden koeaika. Viran täyttämistä koskevaan päätökseen on valtion virkamieslain 59 §:n mukainen muutoksenhakuoikeus.
ID: 32-722-2023

Yhteystiedot: Voit hakea työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Mainitse ilmoituksen ID hakemuksessa ja kirjekuoressa.
Postitse: Energiaviraston kirjaamo Lintulahdenkuja 2 A 00530 Helsinki
Antti Paananen, Johtaja, 029 5050 013, [email protected]
Jarno Lamponen, Johtava asiantuntija, 029 5050 072, [email protected]
Työpaikan osoite: Lintulahdenkuja 2A, 00530 HELSINKI
Palkkaus: Kuukausipalkka.
Työ alkaa: 01.08.2023
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 01.06.2023 12:00
Jätä hakemus: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=1fe78e42-0f14...
Ilmoitus jätetty: 11.05.2023 00:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: f1212b58-7307-4394-b8ab-76b9b987532a

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.


Energiavirasto
Helsinki
Uusimaa
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö, Etätyö

Julkaistu 11.05.2023


 

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال