Vanhempi ekonomisti [Finland]


 

$ads={1}

Vahva asiantuntemus on vakauden valuuttaa.

Arvostamme asiantuntemustasi. Meillä saat tehdä yhteiskunnallisesti merkittävää työtä, haastaa ajatuksillasi ja ideoillasi. Luotettavuudella, jatkuvuudella ja tasapainolla luodaan kestävyyttä. Arvostamme myös hyvää arkiviikkoa, vapauden ja vastuun palkitsevaa liittoa. Vaikka olemme vakaa, emme suinkaan ole vakavia. Se, että olemme ylpeitä pankkilaisuudestamme, ei ole salaisuus.

Meidät tunnetaan eteenpäin katsovana ja tehokkaana keskuspankkina sekä rakentavana ja vaikutusvaltaisena eurojärjestelmän jäsenenä.

Etsimme nyt sinun vahvaa asiantuntemustasi,

MÄÄRÄAIKAINEN VANHEMPI EKONOMISTI

Merkityksellinen työ on inspiroivaa, haastavaa ja palkitsevaa.

Määräaikaisen vanhemman ekonomistin keskeisiin tehtäviin kuuluvat maailmantalouden ilmiöiden seuranta ja analyysi sekä tutkimus. Tehtäviin kuuluu myös yhteistyötä yli organisaatiorajojen Suomen Pankissa ja Suomen Pankin ulkopuolella. Olemme osa eurojärjestelmän kansainvälistä työyhteisöä ja analyysimme avulla vaikutamme aktiivisesti sen sisällä.

Virkasuhde on määräaikainen sijaisuus 11.8.2024 asti, virka täytetään mahdollisimman pian.

Tiimisi on rahapolitiikka- ja tutkimusosaston nousevien talouksien tutkimuslaitos (BOFIT). BOFIT on kansainvälisesti korkeatasoinen nousevien talouksien sekä maailmantalouden ilmiöiden analyysiin erikoistunut tutkimuslaitos. Tutkimuslaitoksessa seurataan ja analysoidaan Venäjän, Kiinan ja maailmantalouden ajankohtaista kehitystä sekä tehdään pitkäjänteistä akateemista tutkimustyötä.

Mitä voit odottaa meiltä?

  • Monipuolista ja haastavaa tehtäväkokonaisuutta
  • Vahvaa asiantuntijuutta ja faktoja
  • Avointa keskustelua
  • Vastuuta mutta myös vapautta
  • Yksilöä arvostavaa johtamista
  • Kansainvälistä toimintaympäristöä

Entä mitä odotamme sinulta?

  • Näyttöjä nousevien talouksien, etenkin Kiinan, ja muusta taloudellisesta analyysistä
  • Makrotalouden tai rahoituksen teorian ja empiirisen tutkimuksen hyvää tuntemusta
  • Kykyä ryhmätyöhön, oma-aloitteisuutta sekä aktiivista otetta
  • Käytännössä osoitettua yhteistyökykyä, joustavuutta ja innostunutta otetta työtehtäviin
  • Erittäin hyvää kirjallista ja suullista esitystaitoa suomeksi ja englanniksi; kaikki muu kielitaito eduksi
  • Taloustieteen tutkijakoulutus on merkittävä etu.

Palkka

Tehtävä sijoittuu Suomen Pankin palkkausjärjestelmässä vaativuusluokkaan 17 (tehtäväkohtainen palkanosa 4903eur/kk). Lisäksi maksetaan suoriutumiseen ja ammatinhallintaan perustuvaa palkanosaa enintään 48 % tehtäväkohtaisesta palkasta. Henkilökohtainen osa määritellään valitun henkilön kokemuksen ja osaamisen mukaan.

"Koen, että ammattitaidollani voin antaa oman panokseni yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi. Jokaisen työpanosta arvostetaan ja jokaiselle annetaan aika tehdä työnsä hyvin." Suomen Pankin sisäinen tutkimus työn merkityksellisyydestä

Lisätietoja tehtävästä antaa tutkimuspäällikkö Iikka Korhonen, p. 09 183 2272, iikka.korhonen(at)bof.fi.

Tiesitkö, että nousevien talouksien tutkimuslaitoksen tutkijavierailuohjelmien kautta olemme isännöineet 222 vierailijaa 35 maasta.

Hakijalle voidaan tämän suostumuksella tehdä turvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014), terveystarkastus ja huumetesti. Osana rekrytointiprosessia voidaan käyttää myös soveltuvuusarviointia.

Monimuotoisuus, yhdenvertaisuus ja tasa-arvo ovat meille tärkeitä arvoja ja teemmekin jatkuvaa työtä monimuotoisuuden ja syrjimättömyyden varmistamiseksi. Arvostamme jokaisen asiantuntijuutta ja toimimme yhdessä tasavertaisina. Työilmapiirimme on turvallinen ja meillä jokaisen yksilöllinen tausta ja näkökulma nähdään arvokkaana voimavarana. Kannustamme hakijoita eri taustoista hakemaan osaksi organisaatiotamme.

Suomen Pankki on Suomen kansallinen keskuspankki ja eurojärjestelmän jäsen. Rakennamme taloudellista vakautta. Olemme yhteiskunnallisesti merkityksellisiä, monipuolisia ja haastavia työtehtäviä tarjoava vakaa ja vastuullinen työnantaja. Panostamme henkilöstömme osaamisen kehittämiseen ja hyvään johtamiseen. Kansainvälinen yhteistyö on arkipäiväämme. Meille henkilöstömme hyvinvointi sekä työn ja vapaa-ajan tasapaino ovat tärkeitä. Arvostamme toinen toisiamme ja meillä on hyvä työilmapiiri. Päätoimipisteemme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa.

Yhteystiedot: Iikka Korhonen
Työpaikan osoite: Snellmaninaukio, 00170 Helsinki
Palkkaus: sopimuksen mukaan
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 06.08.2023 20:59
Jätä hakemus: https://suomenpankki.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=1315&jbid=8#login...
Ilmoitus jätetty: 20.07.2023 00:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: b2e9c0b2-7ce8-4fc0-b4ca-e5cca9329f3d

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.


Suomen Pankki
Helsinki
Uusimaa
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 20.07.2023

$ads={2}


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال