Cluster Praktijkmanager [Netherlands]


 

Wil jij bijdragen aan een optimale samenwerking tussen dierenartsenpraktijken? Wil jij vol enthousiasme professionals ondersteunen met als doel Healthy animals & Happy owners?

Dan is deze vacature iets voor jou!


Voor het cluster De Gelderse Vallei zijn we op zoek naar een Cluster Praktijkmanager voor 30-32 uur per week.

Cluster De Gelderse Vallei behorende tot de IVC Evidensia groep www.ivcevidensia.nl bestaat momenteel uit 12 dierenartsenpraktijken in de regio Apeldoorn, Arnhem en Wageningen. Als onderdeel van de IVC Evidensia groep kunnen we daarmee dus rekenen op professionele ondersteuning op het gebied van HR, finance, facilitair en (na)scholing.

Je bent als Cluster Praktijkmanager de rechterhand van de Cluster Clinical Director. Je bent in staat projecten door te voeren, bij te houden en bij te sturen. Je wordt blij van structuur aanbrengen, organiseren en behoudt daarmee het overzicht. Je bent een positieve en gedreven professional die mensen weet te motiveren en enthousiasmeren en onderhoudt nauwe contacten met de locatiemanagers van de aangesloten praktijken.

Je bepaalt samen met de Cluster Clinical Director de visie en doelen voor het cluster en je bespreekt samen projecten en budgetten. Jij hebt een belangrijke rol in het door voeren van en het ondersteunen bij projecten in de verschillende klinieken. Je signaleert behoeften en problemen en rapporteert aan de Cluster Clinical Director.

Je rol is divers en dynamisch!

Je werkzaamheden en verantwoordelijkheden variëren van organisatorische taken, administratie, personeelszaken, budgetbeheer, marketing & communicatie tot versterken en optimaliseren van de samenwerking en verbinding tussen vestigingen binnen én buiten het cluster.

Wie zoeken wij?

  • Je hebt een HBO werk- en denkniveau en minimaal 2 jaar relevante managementervaring;
  • Je kan goed samenwerken, maar ook niet bang om zelfstandig zaken aan te pakken;
  • Je hebt geduld, maar weet ook van doorpakken;
  • Je bent én werkt gestructureerd. Je legt afspraken en projecten vast en volgt deze op volgens het Plan Do Check Act principe. Je houdt overzicht;
  • Je bent administratief sterk en kan goed met verschillende computersystemen overweg;
  • Je bent oplossingsgericht, ziet uitdagingen en geen problemen;
  • Je beschikt over aanstekelijk enthousiasme en goede communicatieve vaardigheden;
  • Ervaring met de systemen Power BI, Monday, AFAS, Dyflexis is een pré;
  • Je hebt affiniteit met de veterinaire doelgroep.

Wat bieden wij?

  • Een afwisselende baan voor 30-32 uur per week, met veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling.
  • Een laptop en telefoon
  • Salariëring en arbeidsvoorwaarden conform veterinaire CAO met goede pensioenregeling, reiskostenvergoeding en 25 vakantiedagen.
  • Salarisindicatie afhankelijk van ervaring tussen 3700 Euro en 4200 Euro bruto o.b.v. 40 uur.
  • Werk waarmee jij het verschil kan maken voor de klinieken en medewerkers binnen het cluster én voor onze fantastische en gemotiveerde collega’s!

Interesse?

Heb je interesse in deze vacature? Dan ontvangen we graag je cv én motivatiebrief. Geschikte kandida(a)t(en) nodigen wij uit voor een gesprek.

Heb je nog vragen over de vacature of over de procedure dan kan je contact opnemen met Marte Cuppens-Joosten, Cluster Clinical Director De Gelderse Vallei, marte.joosten@evidensia.nl

Bij gelijke geschiktheid gaan interne kandidaten voor op externe kandidaten.


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال