SERVICETEKNIKAR LANDBRUK, STASJONERT I SUNNFJORD [Norway]


 

Arbeidet vil bestå i montering- og servicearbeid, samt oppfølging av bønder som har LELY mjølkerobot og anna automatisert utstyr for landbruket.

Ansvarsområder:

Stillinga inngår i roterande vaktordning i samarbeid med andre serviceteknikarar fra Eid Elektro og Fjøssystemer. Vi ynskjer primært søkjarar som er busett i Byrkjelo-Jølster-Førde-området, då hovedarbeidsområdet blir Sunnfjord og Sogn. Vi har allereie ein serviceteknikar i dette området, så heretter blir det to.

Eigenskapar og kvalifikasjonar:
Må vere opptatt av kvalitet, ta ansvar, vere sjølvstendig, ryddig, positiv og utadvendt. Må vere norsktalande og beherske engelsk. Må vere fleksibel og ha emna til å løyse utfordringar. Må helst ha kjennskap til landbruk frå før.
Må ha erfaring og innsikt i elektrisk og mekanisk utstyr, og ha grunnleggande datakunnskapar. Fagbrev innanfor mekaniske, elektriske og/eller automasjonsfag, samt førarkort kl B

Vi tilbyr:
Spennande og utfordrande arbeidsoppgåver, hyggelige kollegaer og kundar, grundig opplæring og kursing. Konkurransedyktige og ryddige betingelsar, gunstig vaktordning. Gode forsikrings- og pensjonsordningar. Servicebil, mobiltelefon, PC osv.

Om arbeidsgiveren:
Eid Elektro er eit av dei største elektrofirmaene på Vestlandet, med 93 tilsette og ei omsetning i 2023 på 163mill. Hovedkontoret ligg på Nordfjordeid, med avd i Bergen og montørbasar i Vanylven og på Stadlandet, samt montørar stasjonert i Sunnfjord.

Vi har aukande oppdragsmengde bl.a. innanfor landbruksautomasjon, der vi m.a har oppfølging av over 100 mjølkerobotar på Nordvestlandet.

For mer informasjon:

Kontaktperson:

Tore Erik Hjelle Daglig leder, tlf: +47 90 69 20 07

EL-PROFFEN AS

Norges Største Elektrikerkjede Fornøyde kunder har gjort oss til Norges største elektrikerkjede. EL-PROFFEN AS er Norges største elektrikerkjede med over 4600 elektrikere + innleide. Dette gjør at vi kan tilby våre kunder høy service over hele landet. Vi utfører elektroarbeid innen alle fagfelt for både private og næring.

$ads={2}


 

.

$ads={1}

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال