Sairaanhoitaja, Mainiokoti Jusolanlampi, Lohja [Finland]


 

Mainiokoti Jusolanlampi
12.5.2023
kokoaikainen
Lisätietoja
Lohja, Helsingiuksentie 1
Hae paikkaa

Helsingiuksentie 1
View larger map

Keyboard shortcuts
Map data ©2023
Terms of Use
Report a map error

Sairaanhoitaja, Mainiokoti Jusolanlampi, Lohja

Tule mukaan rakentamaan kodin tuntua kauniiseen ja moderniin kotiimme Mainiokoti Jusolanlampeen, Lohjalle!

Haemme nyt sairaanhoitajaa Mainiokoti Jusolanlampeen, Lohjan Maksjoelle. Meille on hyvät kulkuyhteydet Lohjan keskustasta sekä Virkkalasta. Meille voit tulla keikalle, määräaikaiseksi tai vakituiseksi, ihan miten sinun elämäntilanteeseesi juuri nyt sopii.

Meillä saat itse vaikuttaa omiin työvuoroihisi. Työvuorosuunnittelu toteutetaan työntekijöiden toiveiden mukaisesti. Työ on 2- tai 3-vuorotyötä, mahdollisuus aamupainotteiseen työhön.

Mainiokoti Jusolanlammessa työntekijät toteuttavat ikäihmisten arkea asukkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Meillä järjestetään monipuolista toimintaa ja otamme osaamisesi ja kiinnostuksen kohteesi mielellämme mukaan viikko-ohjelman suunnitteluun. Työyhteisömme on nuorekas ja iloinen.

Sairaanhoitaja vastaa lääkkeistä, hoitosuunnitelmien toteuttamisesta sekä yhteistyöstä apteekin sekä lääkärin kanssa.

Mehiläisenä saat käyttöösi hyvät henkilöstöedut, kuten liikuntasaldon, työterveyshuollon ja digiklinikan palvelut 24/7. Mainiokotien työtekijänä sinulla on monipuoliset koulutus- ja kehittymismahdollisuudet.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta 4.6.2023 mennessä. Toimithan nopeasti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löytyessä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävän palkkaus on yksityisen sosiaalialan TES: n palkkaluokan G22D mukainen.

Kerron mielelläni lisää:
Yksikönjohtaja Mervi Ikäheimo

040 587 1473 (arkisin klo 9-15)

mervi.ikaheimo@mainiokodit.fi

Sen tuntee, kun tulee kotiin.

Mainiokotien missiona on luoda parempaa hoitoa Suomeen mahdollistamalla jokaiselle asukkaalle yksilöllinen ja hyvä elämä. Panostamme Mainiokodeissa laadukkaaseen hoivaan, hoitoon ja ohjaukseen, maukkaaseen ruokaan, turvallisuuteen, yhteisöllisyyteen sekä siihen, että jokaisella asiakkaalla on oma viihtyisä koti. Mainiokotien brändin symboli, räsymatto, kuvaa koko elämän kirjoa iloineen ja suruineen.

Mainiokodit on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال